Monday, 12 December 2011

Skidpremiären i Åre

Så härligt att komma upp till Åre igen! Få saker är sig lika sedan barndomens lite lantliga by, både på gott och ont. Detta var en av vyerna från vardagsrummet. Snöigt och mysigt!Brooken måste vara Rogers favorithak i Åre och jag håller med. Stämningen är alltid genuin och det är skönt häng och god mat!
Att kunna ta en bastu när man är kall efter en dag utomhus i minusgrader är verkligen en njutning för både kropp och skäl.Spanar upp i Gästrappet! Det syns dåligt på bilden men liften var stormstängd..

Det är många år sedan jag var i Duved, där vi ofta var när jag växte upp. Hamreliften var öppen, men bara en bit så det blev ungefär fem åk innan vi gav upp och åkte på upptäcksfärd istället..I blåsten vid Kallsjön i Huså.Myser i lägenheten med tända ljus, vin och ost och lite manikyr (nu har tiden kommit när fingrar och fötter är obehagligt torra..)

Kvällen bjöd på en finfin barrunda som startade med råbiff och pilgrimsmusslor på Vinbaren, mellanspel med drinkar på Supper och avslutades med finöl på Ölbaren:)Vinterns första varm choklad med vispgrädde! Härligt att vara igång med säsongen:) En numera klassisk skidåkarmiddag; Pasta & Pesto med Tomat & Mozzarella och rödvin.Tidig morgon, söndag. Dags att checka ut innan vi beger oss till backen!På väg upp i VM 8:an för dagens första åk!VM 8:an, i kön.. Tack och lov hann vi inte sätta oss i liften innan den stannade eftersom folk senare blev evakuerade.. Vi åkte hem istället!


No comments:

Post a Comment