Saturday, 23 July 2011

Gino -så gott och så enkelt

Det är många nya saker som ska testas i köket nu, och det är precis som jag vill ha det, känns både roligt och innovativt! Den här gången är det den gamla klassikern gino som jag faktiskt aldrig tidigare gjort..


Vill du vara säker på en lyckad efterrätt för 4 personer gör så här:

Ta två bananer och skiva dem
Ta 3 kiwi (jag använde 2 gröna och en gul), skala och skiva i halvmånar
Jordgubbar, ungefär 2-3 dl skivade
100 g Lindt vit choklad som du river

Lägg frukten i en ungssäker form och strö den rivna chokladen över. Ställ in i ugnen i 5-6 minuter på 250 grader. Servera med vaniljglass. Et voila en härligt efterrätt! 

2 comments:

  1. Ha! Hur creepy ar detta... David o jag pratade igar om just den efterratten och vad den hette... Ser sjukt gott ut btw. Puss!

    ReplyDelete
  2. Haha, vilket sammanträffande! Kan bara rekommendera! Kom ihåg vaniljglassen till, det är pricken över i!

    ReplyDelete